Over The Beautylook

Wat is The BeautyLook?

Welkom op The Beautylook. Dé plek voor jou als je gek bent op op alles wat maar te maken heeft met beauty. Van make-up kwasten, make-up tassen tot beauty tools en andere leuke accessoires. En dat allemaal voor een mooie prijs!

In de winkelstraten is veel make-up te koop. Maar handige tools? Die zie je niet zo vaak. Op The Beautylook vind je allerlei handige producten, zoals make-up kwasten, make-up tassen en beauty tools die jou helpen bij bijvoorbeeld het aanbrengen van make-up of andere beautyproducten.

Het geheim van een perfecte make-uplook is natuurlijk de make-up zelf, maar ook de tools waarmee je het aanbrengt. En dit wordt nog weleens vergeten! Mooie kwasten zijn heel belangrijk. En die kwasten mag je uiteraard ook niet vergeten schoon te maken… Geen zorgen, alles wat jij nodig hebt voor een mooie make-uplook vind je op The BeautyLook.

Zelf waren wij altijd al op zoek naar de nieuwste beautyproducten voor een mooie prijs. En dat is soms een flinke zoektocht. Vaak vonden we producten die nog helemaal niet in Nederland verkrijgbaar waren. Dat maakte het online shoppen niet leuk en ook niet makkelijk. Online winkelen hoort juist zorgeloos te zijn en daarom is The BeautyLook zo fijn! Hier vind je producten die normaal gesproken vaak alleen in het buitenland verkrijgbaar zijn. Wij doen voor jou het zoekwerk, vullen de website met leuke producten en zorgen ervoor dat jij je product zo snel mogelijk in huis hebt.

Dagelijks gaan wij voor jou op zoek naar de leukste, handigste en nieuwste beauty tools en andere musthaves. Houd The Beautylook dus goed in de gaten!

Eerlijke prijzen

Wij vinden dat je niet teveel moet betalen voor onze producten. Daarom hebben wij besloten om de producten direct vanuit de leverancier naar jou toe te sturen. Zo kunnen wij enorm besparen op opslag- transport- en verpakkingskosten en kunnen wij jou de producten aanbieden tegen een eerlijke prijs. Daarnaast heeft ons grote netwerk nog één groot voordeel. Omdat wij direct vanuit de fabriek verzenden krijgen wij vaak spectaculaire kortingen op exclusieve producten. Dit betekent dat wij de aller nieuwste producten tegen ongelooflijk scherpe prijzen kunnen aanbieden! 

Wij betalen daarnaast voor jou de verzendkosten zodat je altijd kunt bestellen met GRATIS verzending.

Kijk gerust rond op de webshop en wij hopen je snel in onze The BeautyLook familie te mogen verwelkomen. 

E-mail: info@thebeautylook.nl

KvK-nummer: 71111921
BTW-nummer: NL215971322B01